Entrega

Onze voorwaarden zijn van toepassing op elke boeking die u bij ons of via deze website maakt en het is dan ook belangrijk dat u zeker weet wat deze voorwaarden inhouden. Zowel onze Algemene voorwaarden als die van de autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, bevatten een aantal aansprakelijkheidsuitsluitingen en -beperkingen.

Uw boeking via deze website is afhankelijk van uw aanvaarding van onze Algemene voorwaarden. Indien u bezwaar hebt tegen een of meer van deze voorwaarden ga dan niet door met uw boeking. Door te bevestigen dat u een auto wilt huren via deze website geeft u aan dat u onze voorwaarden heeft gelezen, dat u deze heeft begrepen en dat u ermee akkoord gaat. Als er iets is dat u niet helemaal begrijpt, of als vragen hebt over autoverhuur of een ander product, neem dan Contact met ons op. 

Uw boeking bevestigen en betalen
In alle gevallen sturen wij u direct een bevestiging van uw boeking naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij uw boeking. In sommige gevallen moeten we echter wachten op bevevestiging of de auto beschikbaar is i.v.m als er twee mensen tegelijkertijd dezelfde auto boeken. Wij vertellen het u direct indien dit het geval is en wij reserveren het bedrag tijdelijk.

Zolang de beschikbaarheid van de auto nog niet is bevestigd, kunt u de betaling annuleren.

Wanneer u een auto of een ander product via onze site boekt, sturen wij u direct een e-mail om de beschikbaarheid te bevestigen. Wij sturen u altijd dan een boekingsbevestiging.

Juistheid van informatie
Hoewel wij ernaar streven om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website juist is, zijn noch wij, noch onze partners, leveranciers of vertegenwoordigers verantwoordelijk voor de juistheid van die informatie. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de juistheid, volledigheid en bruikbaarheid van de informatie op de website te evalueren.

U moet uw  voucher/e-voucher tonen aan de medewerkers van het autoverhuurbedrijf wanneer u de auto ophaalt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer het autoverhuurbedrijf weigert u de auto te verhuren indien u de voucher/e-voucher niet overlegt.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige kosten als gevolg van het ondertekenen en aanvaarden van documenten aan de balie van de autoverhuurder.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer iemand onder invloed van alcohol of drugs rijdt, opzettelijk schade veroorzaakt, offroad rijdt of onoplettend rijgedrag vertoont. U aanvaardt de volledige verantwoordelijkheid voor dergelijke aanspraken. Deze lijst is niet uitputtend. 

Brandstofbeleid en borgsom aan de balie van de autoverhuurder
De meeste autoverhuurbedrijven zullen u vragen om een borgsom wanneer u uw huurauto ophaalt voor de dekking van het eigen risico, andere kosten die kunnen voorkomen tijdens de huurperiode en, in sommige gevallen, brandstofkosten. Voor de betaling van de borgsom is meestal een geldige creditcard met voldoende bestedingsruimte verplicht. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan. Houd er rekening mee dat niet alle autoverhuurbedrijven dezelfde typen creditcards accepteren. Raadpleeg het onderdeel 'Belangrijke informatie' wanneer u een auto boekt en/of uw huurovereenkomst om te controleren welke soorten kaarten worden aanvaard. Als u nog steeds vragen hebt, neem dan contact met ons op. Op voorwaarde dat u de auto en eventuele extra's inlevert in dezelfde staat als toen u de auto ophaalde en aan de regels van het brandstofbeleid hebt voldaan, wordt de borgsom teruggestort nadat u de auto hebt ingeleverd (houd er rekening mee dat het tot 30 dagen kan duren voordat u het geld weer op uw creditcard ziet staan).

Sommige autoverhuurbedrijven vereisten dat u de auto inlevert met evenveel brandstof in de tank als bij het ophalen. Andere verhuurders hebben een brandstofbeleid waarbij u de eerste tank brandstof moet kopen en de auto met een lege tank inlevert. In dat geval krijgt u niet altijd een vergoeding voor ongebruikte brandstof.

Als het autoverhuurbedrijf brandstofkosten in rekening brengt, kunnen die hoger zijn dan bij een lokaal benzinestation.

Service buiten de openingstijden
Bij de meeste luchthavens wordt rekening gehouden met de vluchttijden en worden auto’s ook buiten de normale openingstijden geleverd. Het is mogelijk dat hier een toeslag aan verbonden is die u direct aan het autoverhuurbedrijf betaalt. Wij laten u van tevoren weten of dit het geval is wanneer u de ophaaltijd van uw huurauto aan ons doorgeeft in uw boekingsverzoek. In het geval dat uw vlucht vertraagd is waardoor u de auto buiten de openingstijden moet ophalen, kan het autoverhuurbedrijf ermee akkoord gaan om de auto buiten de openingstijden te leveren. Als dat het geval is, zal de verhuurder u informeren of u een toeslag moet betalen. Wij zijn niet verantwoordelijk indien er geen service buiten de openingstijden beschikbaar is. Daarom raden we u aan om een aparte reisverzekering af te sluiten. Buiten de luchthaven gevestigde autoverhuurbedrijven bieden soms ook service buiten de openingstijden. 

Minimum/maximum leeftijdsbeperkingen
Op de meeste locaties geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. In bepaalde landen en bij bepaalde autoverhuurbedrijven kunnen extra toeslagen gelden voor bestuurders onder de 25 jaar of boven de 65 jaar. Wanneer de leeftijd van de bestuurder correct is aangegeven in uw boekingsverzoek informeren wij u over mogelijke toeslagen. De minimumleeftijd voor grotere auto’s kan op bepaalde locaties ook hoger zijn. Neem contact op met onze klantenservice als u hier vragen over hebt. 

Dagelijkse prijsberekening/huurtermijn/verlengen huurtermijn/ te late inlevering
De prijs van uw huurauto wordt bevestigd bij de boeking en berekend per 24 uur. Als u de huurtermijn na het ophalen van de auto wilt verlengen of de auto later dan de op de voucher/e-voucher aangegeven tijd wilt terugbrengen, dan sluit u de overeenkomst daarvoor altijd direct met het autoverhuurbedrijf af. De verlenging wordt door het autoverhuurbedrijf in rekening gebracht tegen het plaatselijke dagtarief. Dat kan hoger zijn dan de tarieven die met ons zijn overeengekomen bij de boeking. Het autoverhuurbedrijf kan u ook een extra toeslag in rekening brengen voor te late inlevering. De details van eventuele toeslagen staan in uw overeenkomst met het autoverhuurbedrijf. 

Later ophalen / Eerder inleveren
Uw autohuur begint en eindigt op de datums en tijden die zijn aangegeven op de voucher/e-voucher. Helaas kunnen wij u geen restitutie bieden voor ongebruikte tijd indien u de auto later ophaalt of eerder terugbrengt. Als u de auto niet op de afgesproken datum en tijd kunt ophalen, dient u ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen. Als u dit niet doet, kunnen wij niet garanderen dat uw auto nog beschikbaar is en hebt u geen recht op restitutie. 

Enkele-reistoeslag
Als u de auto op een locatie ophaalt en op een andere locatie terugbrengt (‘enkele-reishuur), dan kan er een enkele-reistoeslag gelden die u aan het autoverhuurbedrijf moet betalen. Wij zullen u inlichten over de geschatte kosten nadat we uw boekingsverzoek en de informatie van het autoverhuurbedrijf over de enkele-reistoeslag hebben ontvangen. 

Kinderzitjes en speciale verzoeken
Kinderzitjes, dakdragers (niet beschikbaar voor alle auto’s) en andere accessoires of 'extra’s' zijn op verzoek beschikbaar op de meeste locaties, al kunnen we dit niet garanderen. Er is meestal een toeslag die u moet betalen aan het autoverhuurbedrijf. Op de meeste locaties zijn kinderzitjes wettelijk verplicht. Houd er rekening mee dat niet alle huurauto’s gordels op de achterbank hebben. Neem contact met onze klantenservice op om na te gaan of deze accessoires beschikbaar zijn. U moet deze accessoires bij de boeking aanvragen. 

Leverings- en ophaalkosten
Sommige autoverhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om de auto op een bepaald adres te leveren of op te halen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kan er een toeslag gelden die u aan het autoverhuurbedrijf moet betalen. Wij informeren u of er een toeslag geldt wanneer u de ophaal- en aflevertijd en de volledige adresgegevens bevestigt in uw boekingsverzoek. Houd er rekening mee dat autoverhuurbedrijven in het algemeen geen leverings– of ophaalservice verlenen voor privéaccommodatie. 

Annuleringen, no-shows en wijzigingen
In de meeste gevallen zal het onderstaande annuleringsbeleid van toepassing zijn op uw boeking. Controleer echter de voorwaarden van het autoverhuurbedrijf voor het geval dat er strengere regels gelden.

Annulering van volledig betaalde boekingen 

 • Als u ten minste 48 uur voordat de huurtermijn ingaat, annuleert, dan krijgt u het betaalde bedrag terug.
 • Als u binnen 48 uur voor de ophaaltijd annuleert, dan krijgt u het betaalde bedrag terug, minus de kosten van 3 dagen huur.
  • Als u de auto voor minder dan 3 dagen had geboekt, dan zijn er geen extra kosten, maar krijgt u geen geld terug.
 • Als u niet verschijnt op de overeengekomen tijd en plaats, en/of niet alle nodige documentatie overlegt, en/of geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder verstrekt, dan kan het autoverhuurbedrijf weigeren om de auto aan u te verhuren. 

Annulering van boekingen met aanbetaling

 • Als u ten minste 48 uur voordat de huurtermijn ingaat, annuleert, dan krijgt u het betaalde bedrag terug, minus de aanbetaling.
 • Als u minder dan 48 uur van tevoren annuleert, maar voordat uw huurtermijn ingaat, dan krijgt u het betaalde bedrag terug, minus ofwel de aanbetaling, of de kosten van 3 dagen huur, afhankelijk van welk bedrag hoger is.
 • Als u de auto voor minder dan 3 dagen had geboekt, dan zijn er geen extra kosten, maar krijgt u geen geld terug.

No-show
Er is sprake van een ‘no-show’ wanneer u:

 • wilt annuleren maar dat ons niet vertelt voordat de huurtermijn ingaat, of
 • u de auto niet ophaalt op de overeengekomen tijd en datum, of
 • de documentatie die vereist is om de auto op te halen niet overlegt.

In alle no-showgevallen worden de door u betaalde bedragen niet terugbetaald.

Het autoverhuurbedrijf behoudt zich het recht voor om verhuur te weigeren aan klanten die niet op tijd komen met alle benodigde documentatie. In een dergelijk geval heeft de klant geen recht op restitutie, tenzij de boeking vooraf is geannuleerd. 

Indien u uw boeking wilt wijzigen
U kunt uw boeking op elk moment wijzigen voordat de huurtermijn ingaat.

Als u iets wilt veranderen wanneer er minder dan 48 uur is voordat u de auto ophaalt, neem dan telefonisch contact met ons op.

Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht als u de boeking wijzigt, maar wijzigingen kunnen wel van invloed zijn op de huurprijs. Soms (maar niet vaak) kunnen we de boeking alleen wijzigen door de boeking te annuleren en een nieuwe boeking te maken. In dat geval kunnen wij namens het autoverhuurbedrijf annuleringskosten in rekening brengen. 

Indien wij uw boeking wijzigen
Soms is een wijziging van uw boeking (na aanvaarding) door ons of het autoverhuurbedrijf noodzakelijk. In dat geval zullen wij u zover redelijkerwijs mogelijk vóór de ophaaltijd inlichten en u een volledige restitutie aanbieden als u de voorgestelde wijzigingen niet wilt aanvaarden. Onder die omstandigheden zijn wij echter niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die u lijdt als gevolg van dergelijke wijzigingen. 

Documentatie
Uw voucher/e-voucher is normaal gesproken beschikbaar wanneer de volledige betaling is ontvangen en nadat de auto is bevestigd door het autoverhuurbedrijf. Houd er rekening mee dat het langer kan duren om verzoeken voor specifieke auto’s te verwerken. In dat geval stellen wij u hiervan op de hoogte. Wanneer de auto niet kan worden opgehaald vanwege onvoldoende documentatie of een ongeldige creditcard wordt de boeking geclassificeerd als een 'no-show'. Dit houdt in dat u geen recht hebt op restitutie van het betaalde bedrag. Zorg ervoor dat u de voucher/e-voucher, uw volledig geldige nationale rijbewijs en andere legitimatiebewijzen meeneemt. Raadpleeg het onderdeel ‘Wat u mee moet nemen’ op uw voucher/eVoucher wanneer de auto bevestigd is om te controleren of er meer documentatie nodig is. 

Rijbewijs
Alle bestuurders moeten een volledig, geldig rijbewijs hebben sinds ten minste 1 jaar (2 jaar op bepaalde locaties; dit wordt bevestigd bij de boeking). Verlopen of voorlopige rijbewijzen worden niet aanvaard.

U dient onze klantenservice ten tijde van de boeking in te lichten over strafpunten op uw rijbewijs. Wij hebben het recht om de boeking op die grond te weigeren in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van het autoverhuurbedrijf.

Bij het ophalen van de auto moeten alle bestuurders hun rijbewijs overleggen. Alle bestuurders moeten hun rijbewijs bij de hand hebben gedurende de huurtermijn in het geval van controle door de lokale autoriteiten.

Er vindt geen terugbetaling plaats indien het autoverhuurbedrijf u de huur ter plaatse weigert omdat u strafpunten op uw rijbewijs niet hebt gemeld of omdat u uw rijbewijs, of de vereiste informatie over strafpunten, niet kunt overleggen.

Alle bestuurders moeten de voorwaarden van het autoverhuurbedrijf doorlezen voordat zij de auto ophalen, omdat bepaalde bedrijven en locaties extra vereisten hanteren. 

Belangrijke informatie over wisselkoersen
Door schommelingen in de wisselkoersen kan het bedrag dat van uw creditcard wordt afgeschreven afwijken van de prijs die wij opgeven wanneer u voor een product of service betaalt. Het eventuele verschil is afhankelijk van de wisselkoersschommelingen tussen het moment waarop u boekt en het moment dat de kosten worden aangegeven op uw creditcardafschrift. Als wij eventueel geld terugstorten op uw rekening, dan storten wij het exacte bedrag dat oorspronkelijk is aangerekend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wisselkoersschommelingen als gevolg waarvan u een kleiner of groter bedrag terugkrijgt dan u had verwacht. 

Capaciteit en categorie van de huurauto
Alle auto’s zijn verzekerd voor een maximaal aantal passagiers. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de auto ongeschikt is voor alle passagiers en bagage. U kunt op onze website richtlijnen raadplegen voor de geschatte capaciteit van de verschillende autocategorieën. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden indien het autoverhuurbedrijf weigert om een auto te leveren omdat het aantal passagiers te groot is.

Wij kunnen geen bepaald merk of model auto garanderen. De auto die op uw voucher/e-voucher wordt aangegeven dient alleen als voorbeeld en kan worden vervangen door een andere auto uit een gelijkwaardige of hogere categorie.

Levering van auto’s
Autoverhuurbedrijven behouden zich het recht voor om autoverhuur te weigeren aan personen die ongeschikt worden beschouwd om een auto te besturen of die niet aan de eisen voldoen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de voltooiing van reisarrangementen, terugbetaling, compensatie of andere kosten die u in dat geval moet betalen. 

Klachtenregeling
Als u niet tevreden bent met de autohuur, meld dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice, maar uiterlijk binnen 3 maanden nadat u de auto heeft teruggebracht. Het is lastig voor ons om eventuele klachten in verband hiermee te beoordelen als u uw klacht niet meldt wanneer u de auto terugbrengt. Als u een auto huurt, gaat u een contractuele relatie aan met het autoverhuurbedrijf. Bij eventuele problemen zullen wij proberen om u te helpen door namens u contact op te nemen met het autoverhuurbedrijf. 

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij uw klacht hebben behandeld, dan kunt u een formele klacht voorleggen aan een onafhankelijke instantie voor alternatieve geschillenbeslechting (ADR-instantie). Als u gebruik wilt maken van ADR, dan kunt u gebruikmaken van het online platform van de Europese Commissie om uw klacht in te dienen. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Deze procedure helpt u om een geschikte ADR-instantie te vinden. Aangezien wij ernaar streven om geschillen intern op te lossen, zijn wij niet verplicht om een ons te onderwerpen aan een ADR-procedure bij een onafhankelijke ADR-instantie. 

Technische problemen/ongelukken
Als u pech of technische problemen hebt, moet u het autoverhuurbedrijf onmiddellijk bellen. Het autoverhuurbedrijf moet toestemming geven voor eventuele reparaties of de vervanging van de huurauto. Indien u betrokken bent geraakt bij een ongeluk dient u contact op te nemen met de lokale politie en het autoverhuurbedrijf. Bewaar kopieën van alle relevante documenten die u wordt gevraagd in te vullen. Deze kunnen nodig zijn als u een claim wilt indienen.

Elke auto die u huurt, valt onder de algemene voorwaarden van het autoverhuurbedrijf en de toepasselijke wetgeving van het land en/of de staat waar de auto wordt gehuurd. Dit betekent dat u gebonden bent aan zowel onze Algemene voorwaarden als die van het autoverhuurbedrijf. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid en zijn niet aansprakelijk in geval van enig verlies, enige schade, veranderingen, vertragingen of aanpassingen die ontstaan als gevolg van verstoringen van de openbare orde, stakingen inclusief stakingen van luchthavenleidingpersoneel, terroristische activiteiten, natuurrampen, kernrampen, brand of slechte weersomstandigheden, onvermijdbare technische problemen bij vervoer, sluitingen van en files bij luchthavens of veerhavens, annulering van geplande vluchten of faillissementen van luchtvaartmaatschappijen.

Voorwaarden van uw contract:
Het is belangrijk dat u begrijpt hoe en wanneer een overeenkomst tot stand komt, ongeacht de manier waarop u boekt. Technisch gezien komt een overeenkomst op de volgende manier tot stand: Wanneer we prijzen voor onze diensten opgeven via de telefoon of via onze website, nodigen wij u uit om een aanbod te doen voor de aankoop daarvan. U doet ons geen aanbod totdat u dat mondeling hebt bevestigd of op ‘Boek nu’ op onze pagina ‘Betalingsgegevens’ hebt geklikt.

U hebt ons een aanbod gedaan om de diensten te kopen wanneer u dat mondeling hebt bevestigd of op ‘Boek nu’ hebt geklikt. Wij aanvaarden dat aanbod nadat we volledige betaling hebben ontvangen en uw voucher/e-voucher beschikbaar hebben gesteld. Wanneer wij als bemiddelaar met een autoverhuurbedrijf samenwerken, dan aanvaarden wij uw aanbod als bemiddelaar namens het autoverhuurbedrijf.

Wij zijn verantwoordelijk voor door u geleden schade die rechtstreeks voortvloeit uit onze niet-nakoming van de overeenkomst, als de schade een voorzienbaar gevolg is van onze niet-nakoming. Schade is voorzienbaar als de mogelijkheid daarvan zowel door u als door ons ten tijde van de totstandkoming van onze overeenkomst kon worden overwogen. Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade die optreedt als een bijgevolg van de hoofdschade en die niet door u en door ons voorzienbaar is. Wij zijn evenmin aansprakelijk voor onder meer, maar niet uitsluitend, winstderving, gemiste kansen, verlies van goodwill of gevolgschade, zaakschade of kosten.

Wij zijn noch direct, noch indirect via de autoverhuurbedrijven, aansprakelijk voor het niet of met vertraging nakomen van onze verplichtingen uit hoofde van of in verband met de boeking, voucher/e-voucher, autohuur of Algemene voorwaarden, indien en voor zover de uitvoering van de verplichting wordt vertraagd, gehinderd of voorkomen door overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke gebeurtenis buiten de redelijke invloed van de partij in kwestie. Indien de overmacht langer dan 14 opeenvolgende dagen voortduurt, behouden wij ons het recht voor om de boeking te beëindigen en in te trekken door u dit 14 dagen van tevoren mee te delen via kennisgeving aan uw oorspronkelijke factuuradres. In dit geval zullen wij u het totale bedrag dat u had betaald voordat de overmacht zich voordeed, terugbetalen.

In bepaalde omstandigheden, zoals insolventie van een autoverhuurbedrijf, hebben wij het recht om een boeking te annuleren met beperkte voorafgaande kennisgeving of met onmiddellijke ingang. Onder alle omstandigheden verrichten wij alle redelijke inspanningen om u van een vervangende auto te voorzien, maar in periodes van grote vraag is dat wellicht niet mogelijk. In het geval dat de klant de boeking volledig vooraf heeft betaald en wij de klant 48 uur voor het ophaaltijdstip op de hoogte stellen, zal de klant het volledige bedrag terugbetaald krijgen. In het onwaarschijnlijke geval dat wij een klant die de boeking volledig vooraf heeft betaald binnen 48 uur voor het ophaaltijdstip op de hoogte stellen van een annulering, vergoeden wij zowel het volledige bedrag van de boeking als de kosten van voorzienbare schade die de klant lijdt omdat wij de overeenkomst niet zijn nagekomen. Indien de klant een aanbetaling op de boeking heeft gedaan en wij de klant 7 dagen voor het ophaaltijdstip op de hoogte stellen, wordt het reeds betaalde bedrag aan de klant terugbetaald. Indien de klant een aanbetaling op de boeking heeft gedaan en wij de klant binnen 7 dagen voor het ophaaltijdstip op de hoogte stellen, vergoeden wij zowel het volledige bedrag van de boeking als andere voorzienbare schade die de klant lijdt omdat wij de overeenkomst niet zijn nagekomen.

Het maken van boekingen en het aanschaffen of aanvragen van producten of diensten
Als u boekingen wilt maken of producten of diensten wilt aanschaffen of aanvragen die zijn beschreven op onze website, dan kunnen wij (of onze zakelijke partners) u vragen om bepaalde informatie te verschaffen die nodig is om uw boeking of aankoop te voltooien, zoals creditcardinformatie en andere persoonlijk identificeerbare gegevens. U begrijpt dat dergelijke gegevens door ons worden behandeld zoals is beschreven in onze privacyverklaring. U bevestigt dat alle gegevens die u voor dit doel verstrekt juist, actueel en volledig zijn. U gaat akkoord met de betaling van alle kosten die gemaakt worden door u of gebruikers van uw account, creditcard of andere betalingsmethoden tegen de tarieven of prijzen die gelden wanneer zulke kosten worden gemaakt. U bent ook verantwoordelijk voor de betaling van eventuele belastingen met betrekking tot uw aankopen.

Het is mogelijk dat verificatie van de verstrekte gegeven nodig is voordat wij uw boeking, aankoop of bestelling accepteren. Tenzij wettelijk anders verplicht of uitdrukkelijk anders is aangegeven door ons, zijn tarieven, prijzen en beschikbaarheid van producten of diensten onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. U aanvaardt dat boekingen, aankopen en diensten onderhevig zijn aan bijkomende algemene voorwaarden die door ons of het autoverhuurbedrijf die de auto levert, worden opgelegd.

Gebruiksvoorwaarden van de website
Het is niemand toegestaan om met welk apparaat of welke software dan ook, direct of indirect, verbinding te maken, of trachten te maken, met deze website om inhoud en/of andere data, inclusief prijzen, te bemachtigen. Het is evenmin toegestaan om het normale functioneren van deze website te hinderen of trachten te hinderen. Elke activiteit die in onze ogen een te grote belasting of druk op onze systemen vormt, zal worden beëindigd. We houden voortdurend toezicht op alle gebruikers van onze website. De activiteiten van automatische systemen of personen die een onredelijk groot aantal zoekopdrachten uitvoeren met het doel om informatie en/of prijzen te bemachtigen, worden beëindigd en de toegang van dergelijke systemen en/of personen tot onze websites wordt geblokkeerd. Wanneer u gebruikmaakt van onze website bevestigt u dat u akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden. 

Gegevensbescherming
Uw privacy is belangrijk voor ons. Door onze site te gebruiken aanvaardt u de voorwaarden van onze privacyverklaring. 

Gebruik van Cookies en andere tracking-technologie
Wij kunnen gebruikmaken van cookies en andere technologieën om uw gebruik van de diensten die wij op deze website aanbieden en onze e-mailcommunicatie te faciliteren. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie. 

Beoordelingen van klanten
Wij kunnen ingevulde beoordelingsenquêtes (‘reviews’) uploaden op onze website met als enig doel klanten te informeren over uw mening over onze service en de kwaliteit van het autoverhuurbedrijf. Deze informatie kan geheel of gedeeltelijk door ons worden gebruikt op onze platforms, socialemediakanalen, nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen, mobiele apps en via andere kanalen waarvan BC de eigenaar, host, gebruiker of beheerder is. Door een beoordeling in te zenden, gaat u ermee akkoord dat die op de bovenstaande wijze mag worden gebruikt. Wij behouden ons het recht voor om beoordelingen naar eigen inzicht aan te passen, te weigeren of te verwijderen.

De algemene informatie en Algemene voorwaarden zoals weergegeven zijn correct ten tijde van publicatie. 

Bescherming onder de Richtlijn Pakketreizen
Als u aanvullende reisdiensten van een andere aanbieder boekt voor uw reis of vakantie via een link op onze bevestigingspagina, kunt u GEEN aanspraak maken op de rechten die betrekking hebben op pakketreizen, als omschreven in Richtlijn (EU) 2015/2302. 

BC kan dientengevolge niet aansprakelijk gesteld worden voor de goede uitvoering van deze aanvullende reisdiensten. Mocht er zich een probleem voordoen, neem dan contact op met de dienstverlener. 

Wanneer u echter binnen 24 uur na ontvangst van de boekingsbevestiging van BC via een link aanvullende reisdiensten boekt, en deze aanvullende reisdiensten een waarde vertegenwoordigen van 25% of meer van de totale waarde van beide boekingen samen, dan worden deze reisdiensten deel van een gekoppeld reisarrangement. 

Reizigers kunnen contact opnemen met deze instantie of, indien van toepassing, het speciale telefoonnummer voor claims van de bevoegde autoriteiten op als de diensten niet verleend worden vanwege insolventie van BC